Колумбія без кофеїну
Кава з насиченим ягідним букетом. У смаку присутні легкі фруктові та цитрусові ноти.
Колумбія - один з найбільших виробників кави в світі після Бразилії, В'єтнаму і Індонезії і лідер по виробництву митої арабіки. Урожай 2012/13 р склав близько 500 000 тонн. Кава для колумбійців - це один із символів національної самосвідомості і найбільше джерело робочих місць далеко від міста. Тут більше 500 000 фермерів, які вирощують каву в 19 з 32 департаментах країни на загальній площі близько 950 000 га.
Зібрані вручну, зерна колумбійської арабіки у всьому світі славляться збалансованим оксамитовим смаком, тонким ароматом і хорошою кислотністю. Масова частка кофеїну в «Колумбія без кофеїну» становить не більше 0,3% в перерахунку на суху речовину.
Кофеїн витягують з зеленої кави сучасним способом з використанням природних агентів: кришталево чистої води з гірських джерел і ацетату етилу (EA). Саме тому «Колумбія без кофеїну» - це дуже якісна, безпечна для здоров'я кава, яка зберегла всю повноту смаку і аромату.